beats by dre cheap

Pozdrav!

Dragi blogeri, prijatelji i svi oni koji na ovom blogu pronalazite inspiraciju za kuhanje, hvala vam na tome.
Kao što ste sigurno mogli primjetiti, preko godinu dana nisam napisala ni jedan novi post. Jedan od razloga je što greškom nisam folder pun fotografija spasila kada sam restartovala Windowse na računaru. Serviser je došao, spasio My documents, pitao me imam li šta na desktopu i ja sam k'o iz puške rekla  da nemam. To je bila kobna greška, jer je tamo bio folder "Recepti slike".
Drugi razlog je što je danas internet pun i prepun neograničenih količina savršenih recepata, pa nema potrebe za mojima.
Pored toga, mislim da sam većinu toga što sam znala već prenijela, a ne nalazim inspiraciju da gledam tuđe recepte kuham po njima i onda ih kao predstavljam kao svoje.
U zadnje vrijeme kuham uglavnom provjerena jela, ona za koja sam sigurna da će (ukusom i hranjivošću) zadovoljiti sve članove moje porodice. Nemam više vremena za kuhanje po tri ručka odjednom, kao ni za eksperimente-jer je ovaj blog prerastao u divan posao sa slatkišima.
Dala sam si za pravo da sada obrišem recepte za slatkiše koje radim komercijalno. Mislim da time štitim svoj autorski rad i originalnost, kao i godine učenja i rada. Ostalo je još puno slatkih recepata, a ako vam baš nešto "naumpane" i nedostaje vam recept pošaljite mi privatnu poruku.
Hvala vam na povjerenju, druženju i kuhanju.

Vegetarijanski recepti
http://vegge.blogger.ba
02/12/2013 19:21