beats by dre cheap

Jesen na tanjuru:Čorba od leće i bundeve

[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9841/dsc09158k.jpg[/IMG]

SASTOJCI:
200 grama bundeve

korijen celera

1 srednje veliki krompir

100-200 grama leće (crvene ili žute)-poželjno namočiti noć prije

list lovora (mahunarke uvijek kuhati sa listom lovora, zbog lakše probavljivosti)

list peršuna

maslinovo ulje,so

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6097/dsc09211c.jpg[/IMG]

PRIPREMA:

Oprati leću, povrće izrezati na krupne kocke.

Preliti sa 1,5-2l vode i kuhati dok ne omekša (20-30 min).

Dodati so, maslinovo ulje i list peršuna. List peršuna se ne kuha, jer se taako uništavaju hranjivi sastojci.

Za djecu i ostale osobe osjetljive na povrće, smiksati štapnim mikserom.

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3963/dsc09103l.jpg[/IMG]

Vegetarijanski recepti
http://vegge.blogger.ba
04/12/2009 12:24